
Na stolikach w restauracjach przeważnie da się zauważyć serwetki w gorszym lub lepszym serwetniku i przyprawy, które prawie zawsze stoją sobie tak jakby ktoś je tam zostawił z rok lub dwa lata temu i zapomniał je uzupełniać i myć. Jeśli chcemy by nasz restauracja przyciągał klientów warto zadbać o wszystkie szczegół w tym o przyprawniki. Jeżeli dostajemy od dystrybutora jakiś produktów przyprawniki i dodatkowo jeszcze serwetniki, to dobrze by na wszystkich stołach były takie same zestawy. A najtrafniejszym rozwiązaniem jest zakup takich samych przyprawników i serwetników na każdy stolik w jakimś pasującym do lokalu kolorze bez dodatkowych napisów reklamujących jakiś koncern, idź tutaj. Zadbajmy o to, żeby miejsce, do którego trafia głodna osoba naprawdę przyciągał nie jedynie pysznymi potrawami, ale również fajnym wystrojem. Postarajmy się, by wszyscy wchodzący do naszego lokalu czuli się dobrze już od momentu przekroczenia sali. Szczegóły robią całość restauracji, więc pamiętajmy, że dobry przyprawnik to nie jedynie dwie przyprawy, a również oliwa lub jakaś inna przyprawa, która będzie pasowała do w klimat lokalu i serwowanych w nim dań.